6936467803 Σοφοκλέους 91, Βούλα
Search Close
hero image
 
 
 
 
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μελέτη - Σχεδιασμός & Κατασκευή Κήπων Βούλα Νότια Προάστια


Η επιχείρησή μας “ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Βούλα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στην κατασκευή και συντήρηση κήπων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Βούλα και σε όλα τα Νότια Προάστια.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και γνωρίζοντας πολύ καλά ολες τις κηπουρικές εργασίες, ο κηπουρός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να σας προτείνουν την ιδανική λύση για την συντήρηση και την κατασκευή του κήπου ή του χώρου πρασίνου που επιθυμείτε.

Με αγάπη και μεράκι, αναλαμβάνουμε από όπου μας ζητηθεί στην Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και σε όλα τα Νότια Προάστια, την μελέτη, την κατασκευή, την περιποίηση κήπων και κάθε χώρου πρασίνου ενώ σας εγγυόμαστε την άριστη κατάσταση όλων των φυτικών μονάδων. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για την κατασκευή αλλά και την συντήρηση κάθε κήπου αλλά και κάθε χώρου πρασίνου.

Αφού μελετήσουμε τον χώρο σας, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του προσωπικού σας χώρου όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευής και συντήρησης κήπων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Βούλα, την Βουλιαγμένη, τη Γλυφάδα και σε όλα τα Νότια Προάστια. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας
είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση, η άψογη συντήρηση του καθώς και η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να δημιουργήσουμε μια όαση ξεκούρασης και ομορφιάς. Εξυπηρετούμε την Βούλα και όλα τα Νότια Προάστια.