6936467803 Σοφοκλέους 91, Βούλα
Search Close
hero image
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | Μελέτη - Σχεδιασμός & Κατασκευή Κήπων Βούλα Νότια Προάστια


Δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο στο κήπο σας, γεμάτο με όμορφα λουλούδια και πράσινο γκαζόν που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δίνουν μία αίσθηση γαλήνης.

Η επιχείρησή μας “ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Βούλα, ειδικεύεται στην κατασκευή κήπων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και το γούστο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την κατασκευή κήπων, έργων πρασίνου, δημιουργία μπαλκονιών αλλά και την δημιουργία επαγγελματικών και λοιπών εξωτερικών χώρων στην Βούλα και στα Νότια Προάστια.

Η αρχιτεκτονική κήπων αποτελεί για μας μια μορφή έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Από τεχνική άποψη είναι μια σύνθετη διαδικασία με διακριτά στάδια:
 
Μελέτη & Σχεδιασμός
Μελετάμε με προσοχή το χώρο και τις ανάγκες σας, κατανοούμε τις επιθυμίες σας και σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια το έργο, ώστε να είναι καλύτερο από ότι το φανταστήκατε.
 
Κατασκευή Κήπων
Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή του, επιλέγοντας τα κατάλληλα φυτά και υλικά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον κήπο σας ώστε να επιτύχουμε άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δημιουργήστε τον δικό σας παράδεισο!

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία  καλαίσθητων και αξιοθαύμαστων έργων πρασίνου, καθώς και η παροχή εξατομικευμένης φροντίδας κήπων με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα.
 
 
 
 

Βραχόκηποι

Με αγάπη και μεράκι, μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά έργα πρασίνου με εκπληκτικά φυτά και την χρήση φυσικών υλικών όπως πέτρα, ξύλο, κεραμικά και βότσαλα, ώστε να δημιουργήσουμε τοπία απαράμιλλης αισθητικής και διαχρονικής αντίληψης. 

 

Εγκατάσταση Αρδευτικού Συστήματος

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σχεδιάζει και υλοποιεί αρδευτικά συστήματα που εξασφαλίζουν ομοιόμορφο πότισμα με αποτέλεσμα την καλή ανάπτυξη του κήπου και τη μέγιστη δυνατή οικονομία νερού.

 

Τοποθέτηση Χλοοτάπητα

Στη σύγχρονη εποχή μια γρήγορη και όμορφη αισθητικά λύση για την κάλυψη του χώρου του γκαζόν είναι η χρήση χλοοτάπητα. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την άψογη τοποθέτηση χλοοτάπητα, άμεσα και οικονομικά.

 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να δημιουργήσουμε μια όαση ξεκούρασης και ομορφιάς. Εξυπηρετούμε την Βούλα και όλα τα Νότια Προάστια.